ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο tattoo απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν βασικές γνώσεις σχετικά με τον εξοπλισμό που χρειάζονται, τους κανόνες υγιεινής, τις τεχνικές, την ιστορία του tattoo, την εφαρμογή των παραπάνω απο τους ίδιους σε δέρμα, όπως και την εμπειρία να δουν τον εισηγητή του σεμιναρίου να κάνει ζωντανά τατουάζ σε άνθρωπο εξηγώντας τους τα βήματα που ακολουθεί.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ
Στο σεμινάριο tattoo θα ξεκινήσουμε με ιστορική αναδρομή της τέχνης του tattoo, κανόνες υγιεινής ασφαλής πρακτικής, εξοπλισμός, επιλογή σωστών βελόνων και χρήση τους, επιλογή χρωμάτων και χρήση τους ανα κατηγορία tattoo, επεξήγηση κάθε μέρους απο τα μοτεράκια, επιλογή αναλώσιμων υλικών, τεχνικές εφαρμογής, στήσιμο των εργαλείων, stencil, ανατομία δέρματος, βασικά στοιχεία χρωματολογίας…

ΕΓΓΡΑΦΕΣ- ΔΙΔΑΚΤΡΑ- ΔΙΑΡΚΕΙΑ

-ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο Σεμινάριο Tattoo 22 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου για πληροφορίες εγγραφές Χριστόφορος Οικονομίδης 6944277671
-ΔΙΔΑΚΤΡΑ 160 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, τα οποία προκαταβάλλονται στην εγγραφή.
-ΔΙΑΡΚΕΙΑ Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 18:00 με 20:00 το απόγευμα από 10 Νοεμβρίου εως 15 Δεκεμβρίου. (Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του χρόνου διεξαγωγής κατόπιν συνεννόησης με τον εισηγητή του σεμιναρίου).
Στο τέλος του σεμιναρίου tattoo παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης στο Σεμινάριο Tattoo υπογεγραμμένη απο τον εισηγητή Χριστόφορο Οικονομίδη και απο τον ιδιοκτήτη και δάσκαλο του εργαστηρίου άρτικ Ευάγγελο Παπαποστόλου.

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Χριστόφορος Οικονομίδης.
”Art and Design – foundation studies diploma (UAL) Edinburgh college”.
”Art and Design level 3 diploma (UAL) Edinburgh college”.
Εργάστηκε στο tiki monkey tattoo studio Edinburgh.
Συνεχίζει την εκπαίδευση του στην ζωγραφική και το σχέδιο στο εργαστήριο άρτικ.