Στόχος του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να συνδυάζουν πετυχημένα, με αισθητική αλλά και λειτουργικότητα, τα στοιχεία που απαρτίζουν όλους τους χώρους μιας κατοικίας. Θα μάθουν επίσης να αποτυπώνουν με κατάλληλα σχεδιαστικά όργανα τις ιδέες τους σε δύο διαστάσεις, (ορθές προβολές: κάτοψη, άνοψη, όψεις, τομές), αλλά και σε τρείς διαστάσεις, (αξονομετρικό, προοπτικό σχέδιο και σκίτσο), όπως και να επιχρωματίζουν, να αποδίδουν ζωγραφικά την υφή και τα υλικά.

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε έχεις πάθος με την διαμόρφωση χώρων και επιθυμεί γρήγορα και αποτελεσματικά να πάρει θεωρητικές αλλά και πρακτικές γνώσεις σύνθεσης και αποτύπωσης ιδεών. Σε άτομα που θέλουν να πάρουν μια “γεύση” για το αντικείμενο της Διακόσμησης χωρίς πολύχρονες και δαπανηρές δεσμεύσεις. Τέλος, σε όσους δεν προσφέρεται μια ανάλογη ευκαιρία κοντά στον τόπο διαμόνη τους, ή ακόμα και σε αυτούς που έχουν περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και δεν θέλουν να σπαταλούν την ενέργειά τους σε χρονοβόρες μετακινήσεις.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα, 1.να αναλάβουν την διαμόρφωση χώρων- κατοικιών μικρής κλίμακας 2.να συνεχίσουν την εκπαίδευση τους στον τομέα της Διακοσμητικής Τέχνης ή να εξειδικευτούν σε ένα τομέα της (…είτε με την μορφή σεμιναρίου που προσφέρεται από το εργαστήριο τεχνών άρτικ, είτε σε ένα αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) 3. Να διαμορφώσουν την κατοικία τους όπως πάντα επιθυμούσαν!

Διάρκεια-Παροχές: Το σεμινάριο ξεκινάει 26 Ιανουαρίου 2014 και τελειώνει 2 Μαρτίου 2014. Το μάθημα γίνεται online με εικόνα και ήχο από την αίθουσα διδασκαλίας, διαρκεί 3 ώρες και είναι εβδομαδιαίο, (Σύνολο 18 μικτές ώρες, εργαστήριο και θεωρία). Επίσης, προσφέρεται μία φορά την εβδομάδα “ανοιχτή ακρόαση”, όπου οι συμμετέχοντες με την καθοδήγηση του καθηγητή τους,  έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν και να διευθετήσουν τυχόν απορίες και ιδέες που πυροδότησε το μάθημα και η έρευνα τους για τα σχεδιαστικά project. Οι σπουδαστές με την εγγραφή τους έχουν έκπτωση 10-15% σε όλα τα σχεδιαστικά είδη που επιθυμούν να προμηθευτούν, από επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Θα παραλάβουν σε ηλεκτρονική μορφή πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. Προσφέρεται δωρεάν η υπηρεσία επεξεργασίας των φωτογραφιών των σχεδίων τους, με σκοπό την δημιουργία ανταγωνιστικού φακέλου-porfolio. Τέλος, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παραλαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης, στα ελληνικά όπως και στα αγγλικά, υπογεγραμμένη από τον διδάσκοντα καθηγητή. 

Εγγραφές-Κόστος: Οι εγγραφές ξεκινάνε 10 Δεκεμβρίου 2013 και τελειώνουν 10 Ιανουαρίου 2014. Το συνολικό κόστος του σεμιναρίου αντιστοιχεί σε 80 ευρώ το άτομο.

Άσχημα νέα.

Το Εργαστήριο Άρτικ τερμάτισε τις εργασίες του. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

You have Successfully Subscribed!