Με αφορμή την λήξη των εισαγωγικών εξετάσεων των σχολών Καλών Τεχνών, εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους, ανεξαρτήτως εργαστηρίου και δασκάλων…καλη επιτυχία και καλή συνέχεια στις καλλιτεχνικές τους επιδιώξεις!

Επίσης θα ήθελα να ανακοινώσω την έναρξη του τμήματος Καλών Τεχνών του εργαστηρίου, αν και στην ουσία ποτέ δεν σταμάτησαν οι μαθητές μου να δημιουργούν. Ωστόσο, είναι ένα κάλεσμα για νέους μαθητές που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές και κατατακτήριες εξετάσεις των σχολών Καλών Τεχνών, ένα κάλεσμα να μην αναλλώνονται στα αποτελέσματα και το ύφος των έργων που θα περάσουν φέτος. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω οτι το φώς, η σκιά, τα χρώματα, ο τρόπος που τα αντιλαμβανόμαστε και εκφραζόμαστε μέσω αυτών θα μας υποδείξουν το ύφος και όχι το αντίθετο, όπως δυστυχώς αρκετοί μαθητές, πολλές φορές παρακινούμενοι απο τους δασκάλους, πράττουν. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου και να την συνοδέψω με έργα μαθητών, οτι το χρονικό διάστημα που ακολουθεί τις εξετάσεις Καλών Τεχνών είναι η πιο δημουργική περίοδος…οι μαθητές είναι πιο θαραλλέοι και αποφασιστικοί καθότι βγήκαν απο μια αρκετά δύσκολη διαδικασία, που τους δίδαξε όμως πολλά και τους ωρίμασε καλλιτεχνικά!

Εγγραφές: Καθημερινά 14:00-19:00.

Μηνιαία Συνδρομή: 8 ημέρες τον μήνα 100 ευρώ, 12 ημέρες 120 ευρώ, 16 ημέρες 140 ευρώ, 24 ημέρες 180 ευρώ. Το εργαστήριο παραμένει ανοιχτό όλες τις μέρες εκτός Σαββάτου και ώρες 11:00-21:00. Οι μαθητές του εργαστηρίου ανάμεσα σε πολλά προνόμια, έχουν έκπτωση 15% σε όλα τα καταστήματα σχεδίου και δικαιούνται να παρακολουθήσουν δωρεάν το σεμινάριο της ιστορίας της τέχνης.

Άσχημα νέα.

Το Εργαστήριο Άρτικ τερμάτισε τις εργασίες του. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

You have Successfully Subscribed!