Χώροι του εργαστηρίου στιγμιότυπα απο την προετοιμασία Καλών Τεχνών

Το εργαστήρι σχεδίου, ζωγραφικής άρτικ, βρίσκεται στην οδό Λαγουμιτζή 67, 3 λεπτά με τα πόδια από την στάση του μετρό Νέος Κόσμος, ακριβώς απέναντι από την στάση του τραμ Μπακνανά – Νέος Κόσμος, και δίπλα στην στάση Ρουμπέση που εξυπηρετεί το λεωφορείο 202. Για περισσότερες πληροφορίες και για να επισκεφτείτε το άρτικ, συμβουλευτείτε τον χάρτη ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Το εργαστήρι σχεδίου άρτικ διαμορφώθηκε με γνώμονα τις απαιτήσεις εκμάθησης της ζωγραφικής τέχνης και της τέχνης του σχεδίου. (Άπλετος φυσικός φωτισμός την μέρα, τεχνικός φωτισμός (μελετημένη εγκατάσταση ώστε να μιμείται τις συνθήκες φυσικού φωτισμού) το βράδυ, λευκοί τοίχοι και λευκό φόντο (όπως συμβαίνει στις εξετάσεις των σχολών καλών τεχνών), ράφια μέτριου γκρι χρώματος (το μέτριο γκρι δεν παρουσιάζει το φαινόμενο του «μετεικάσματος», με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεται ο μαθητής πιο σωστά τις τονικές και χρωματικές διαβαθμίσεις). Επίσης ο χώρος είναι εξοπλισμένος με άριστης ποιότητας σταθερά καβαλέτα ευρωπαϊκής κατασκευής, μαξιλάρες και μικρά καβαλέτα για προοπτικά σχέδια.
Ωστόσο, έμφαση έχει δοθεί και στους υπόλοιπους χώρους του εργαστηρίου σχεδίου Άρτικ για την άνεση των μαθητών, ώστε να μπορούν να αφιερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία τους για τις εξετάσεις ή για την επίτευξη των προσωπικών τους καλλιτεχνικών επιδιώξεων: ο χώρος κλιματίζεται, υπάρχει ένα καθιστικό για την κοινωνικοποίηση των μαθητών καθώς και για την μελέτη βιβλίων από την βιβλιοθήκη του άρτικ και wifi.


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Άσχημα νέα.

Το Εργαστήριο Άρτικ τερμάτισε τις εργασίες του. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

You have Successfully Subscribed!