Κάθε χρόνο, από αρχές Οκτωβρίου ξεκινάνε στο εργαστήριο άρτικ τα σεμινάρια της Ιστορίας της Τέχνης & Αρχιτεκτονικής, τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους μαθητές-μαθήτριες του εργαστηρίου. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν αποκλειστικά το θεωρητικό μάθημα, καταβάλλουν το ποσό των  80 ευρώ μηνιαίως. Τα σεμινάρια διεξάγονται κάθε Τετάρτη 19:00-20:30 καλύπτοντας όλο το χρονικό φάσμα της τέχνης, από την πρωτόγονη τέχνη μέχρι το σήμερα (virtual reality in art). Σκοπός είναι η ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε θέματα τέχνης (κινήματα, τεχνικές, στοιχεία διαφοροποίησης και αναγνώρισης κινημάτων και στυλ), δίνοντας έμφαση στο φιλοσοφικό και κοινωνικό-πολιτικό υπόβαθρο, στις σκέψεις και τις ιδέες που νοημοδότησαν την δημιουργική έκφραση σε κάθε ιστορική περίοδο. Τα σεμινάρια εμπλουτίζονται με την παροχή πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού και σημειώσεων.

Ο κύκλος των μαθημάτων ολοκληρώνεται μέσα Ιουνίου, και απονέμεται στους μαθητές πιστοποιητικό παρακολούθησης,  υπογεγραμμένο από τους διδάσκοντες καθηγητές.

Διδάσκουν: Ευάγγελος Παπαποστόλου (Ζωγράφος-Εικαστικός Α.Σ.Κ.Τ.), Αγγελική Λυμπεροπούλου (Αρχιτέκτων Μηχανικός, Ε.Μ.Π.), Γιάννης Λαγός (Θεατρολόγος, ειδίκευση στο αρχαίο θέατρο, Master Παγκόσμιο Θέατρο), Στράτος Φυντανίδης (Καλλιτέχνης, Κοινωνιολόγος).

Άσχημα νέα.

Το Εργαστήριο Άρτικ τερμάτισε τις εργασίες του. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

You have Successfully Subscribed!